BIO kakaový cukor z výberových BIO surovín je možné použiť na dochutenie, posyp, zdobenie pokrmov, ako napr.: koláče, zákusky, krémy, kaše...
Kombináciou BIO kokosového cukru zo Srí Lanky s príjemným karamelovým tónom spolu s originál BIO mletým kak..
Kokosový cukor je vyrobený z nektára kvetov kokosovej palmy (v Indonézii a na ostrove Bali) jeho postupným zahrievaním, čím sa z neho voda odparí a vznikajú kryštáliky hnedého cukru. Takto získaný cukor má jemnú karamelovú chuť, príchuť kokosu sa v ..
Kokosový cukor je vyrobený z nektára kvetov kokosovej palmy (v Indonézii a na ostrove Bali) jeho postupným zahrievaním, čím sa z neho voda odparí a vznikajú kryštáliky hnedého cukru. Takto získaný cukor má jemnú karamelovú chuť, príchuť kokosu sa v n..
BIO škoricový cukor z výberových BIO surovín je možné použiť na dochutenie, posyp, zdobenie pokrmov, ako napr.: koláče, zákusky, krémy, kaše, smoothie. Ideálny na dochutenie teplých nápojov ako napr. kávy, vareného vína...
Kombináciou BIO kokosového ..
BIO Vanilkový cukor z výberových BIO surovín je možné použiť na dochutenie, posyp, zdobenie pokrmov, ako napr.: koláče, zákusky, krémy, kaše, smoothie…
Kombináciou BIO kokosového cukru zo Srí Lanky s príjemným karamelovým tónom spolu s originál BIO m..
Inulín je rozpustná vláknina z koreňa čakanky, má neutrálnu príjemne sladkastú chuť a jej účinky na ľudský organizmus spočívajú hlavne v prebiotickom zložení, ktoré je potravou pre naše črevné baktérie, tie pozitívne vplývajú na imunitu organizmu. Je..
Sladidlo rastlinného pôvodu. Je známy ako xillit, xylitol, brezový cukor. Je to také cukru podobné prírodné sladidlo, ktoré môžu užívať bezpečne aj diabetici. Používa sa na varenie a pečenie podobne ako bežný cukor. Nie je vhodný na prípravu kysnutéh..
BIO kakaový cukor z výberových BIO surovín je možné použiť na dochutenie, posyp, zdobenie pokrmov, ako napr.: koláče, zákusky, krémy, kaše...
Kombináciou BIO kokosového cukru zo Srí Lanky s príjemným karamelovým tónom spolu s originál BIO mletým kaka..
Sladidlo rastlinného pôvodu. Je známy ako xillit, xylitol, brezový cukor. Je to také cukru podobné prírodné sladidlo, ktoré môžu užívať bezpečne aj diabetici. Používa sa na varenie a pečenie podobne ako bežný cukor. Nie je vhodný na prípravu kysnutéh..